Hello there gais, E-jam hereee so, baru-baru ni dah ada update terbaru PUBG Mobile kan? Iya betul memang ada pun update ni dan update ni adalah update 0.11.5 dalam PUBG Mobile dan ada banyak perubahan kali ni dalam terbaru punya update ni gais. Nak tau apa yang baru? Sambung baca ke bawah ye gais.

Okay so antara update yang akan ada dalam update 0.11.5 ni adalah penambahan terbaru adalah dynamic weather system dalam map Erangel dan Miramar, G36c rifle untuk map Vikendi, dan kenderaan baru iaitu Tukshai (motor beroda tiga) dalam map Sanhok. Dan juga sedikit perubahan kepada mode Zombie Resident Evil “Survive till Dawn”.

Okay so, E-jam akan bagitau antara yang terpenting okay gais? So first of all, G36c rifle tu akan dimasukkan ke dalam map Vikendi tapi menggantikan Scar-L lah so bye Scar-L. Seterusnya, Tukshai pulak akan menggantikan Jeep, Dacia dan Mini Bus dalam map Sanhok. Zombah dalam Zombie mode pulak akan masuk dalam status lemah dari masa ke semasa dalam match.

Selain tu, fix sebahagian daripada map di mana zombie tak dapat masuk. Damage diluar safe zone masa malam dah ditambah. Sesetengah skill zombie dah ditambah. Untuk maklumat lebih lanjut, korang boleh check dalam game PUBG Mobile tu nanti. PUBG Mobile dah keluar di iOS dan Android so korang dialu-alukan untuk download dan berperang sesuka hati okayyy. Ciao~

P/s: Chop! Korang nak gi mana? Takyah lah susah-susah, RacunTech kan ada. Call team Racuntech untuk bantu anda.




[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: