Activision menunjukkan sistem Gunsmithing dalam Call of Duty: Modern Warfare 2019

Sistem ini membuatkan senjata korang nampak lagi cantik untuk tembak musuh

Activision dengan game barunya iaitu Call of Duty: Modern Warfare kini telah memperkenalkan satu sistem baharu. Sistem baharu itu adalah sistem “Gunsmithing”. Sistem ini akan membolehkan player untuk membuat loadout sendiri iaitu primary dan secondary weapon yang “sesuai dan selesa untuk digunakan oleh player dalam multiplayer game mode”.

Sistem ini dikatakan untuk kegunaan multiplayer game mode, maka player boleh bermain dalam mode Gunfight bersama senjata pilihan mereka. Editorial Manager Activision David Hodgson berkata “Player boleh customize sehingga 5 part setiap satu senjata sampai semua slot senjata itu dah dipenuhi”.

“Dengan assault rifles, sebagai contoh, player selalunya ada 9 area berbeza untuk kegunaan customize weapon, contohnya muzzle, lasers, optic, stock, rear grip, magazine, underbarrel, barrel, atau perk. Pilih seelok-eloknya” kata David Hodgson. 

Bombastic reveal daripada Activision ??

racun-tech-activision-gunsmithing-cod-mw

Hodgson juga mendedahkan yang akan ada “comprehensive, epic dan sangat bombastic” pendedahan Activision Call of Duty: Modern Warfare ini pada 1 August, livestream di Twitch. Gameplay mode Gunfight juga telah didedahkan pada dua minggu lepas dan ini footage dia.

See Also: Ahli Politik Pakistan Salah Faham Mengenai Video Stunt GTA 5, Terus Memuji Juruterbang, Nintendo Switch Lite Didedahkan Dan Berharga Sebanyak RM824 Sahaja!, ASUS MALAYSIA: HARGA GRAPHIC CARD RTX 2070S DAN 2060S DIUMUMKAN. HARGA SUPER, PERFOMANCE PUN SUPERB!, 3 Motherboard ASUS UNTUK RYZEN 3RD GEN, BERMULA RM1109!, Perkara Penting Anda Perlu Tahu Sebelum Membeli Monitor Untuk Gaming

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

& tak lupa jugak jangan lupa follow Racun Studio!

Facebook Racun Studio (https://www.facebook.com/racunstudio/)

Instagram Racun Studio (https://www.instagram.com/racun.studio/)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami



[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: