ASUS Bagi Kereta Sempena Ulang Tahun ke 30?

ASUS Bagi Kereta Sempena Ulang Tahun ke 30?

SEMPENA ULANG TAHUN ASUS YANG KE 30

SEMPENA ULANG TAHUN ASUS YANG KE 30


ASUS nak bagi peluang pada semua orang untuk memenangi kereta Mercedes Benz GLA 200 atau pun RM260,000 khas untuk peminat setia mereka! Gila beb~

Yela pecah kepala. ASUS nak bagi kereta kot sempena birthday dia. Kalau korang tak percaya klik ASUS nak bagi click sekarang.

Tapi mestilah ada syarat dia bukan senang-senang nak dapat. Apa yang korang kena buat adalah, korang kena beli sesuatu jenama ASUS and then daftar je kat link yang aku dah bagi. Lepas korang dah beli and daftar tu korang dapat peluang untuk lucky draw!


Start 31 Ogos 2019 sampai 13 Oktober 2019 korang boleh la start shopping dapatkan peluang untuk memenangi kereta tu. So yang ada planning nak beli hardware dari ASUS macam GPU, Motherboard, Router atau Laptop tu baik korang beli je mana la tahu ada rezeki korang dapat kete power? Ha kat bawah ni aku listkan hardware apa yang korang boleh beli

Haaaa, promo then share article ni pastu dapatkan peluang lucky draw

Tak tahu ke apa yang promo? Jangan risau meh abang share-share sikit kat korang. so kat bawah ni adalah list hardware yang dalam promo. Untuk setiap pembelian satu penyertaan.

Dah la promo price, peluang lucky draw lagi

Actually aku dah beli satu and join! Aku nak kete tu hehehehehh. Apa tunggu lagi? cepat-cepat jangan lambat-lambat!

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

& tak lupa jugak jangan lupa follow Racun Studio!

Facebook Racun Studio (https://www.facebook.com/racunstudio/)

Instagram Racun Studio (https://www.instagram.com/racun.studio/)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami



[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: