Author: e-jam

img
author image by e-jam | Adventure Gaming Multiplayer pc | 0 Comments | 22 Feb 2019

ArenaNet Pulak Memberhentikan Ramai Pekerja

Waduh, lepas haritu Activision Blizzard dah memberhentikan seramai 800 lebih orang, kalini ArenaNet pulak nak memberhentikan game developernya? ArenaNet, studio yang buat game MMO famous iaitu Guild Wars 1&2 telah membuat keputusan untuk memberhentikan beberapa pekerjanya (jumlah pekerja yang akan…

Read more
img
author image by e-jam | AAA Games Adventure Apex Legends Battle Royale Free to Play Gaming pc PlayStation 4 Shooters Xbox One | 0 Comments | 22 Feb 2019

Momentum Twitch Daripada Sea Of Thieves Kene Potong By Apex Legends!

Seperti gambar di atas, korang boleh tengok antara yang popular tu, takda Sea of Thieves kan? Haa ni sebabnya adalah Apex Legends. Baru-baru ni Apex Legends kan dah makin viral dengan battle royale yang menarik sebab boleh pakai skill and…

Read more
img
author image by e-jam | Free to Play Gaming MMO Multiplayer PUBG | 0 Comments | 22 Feb 2019

Tera Dan PUBG Crossover!? Unbrainable!

Apa macam? Hahaha cute tak? Yes, ni bukan main-main tau. Tera dan PUBG sekarang tengah buat crossover dan costume daripada PUBG akan dimasukkan¬† ke dalam MMO Tera. Walaupun tak logik, game PUBG yang serious dan bunuh sana sini, bergabung dengan…

Read more
img
author image by e-jam | AAA Games Battle Royale Co-op EA FPS Free to Play Gaming Multiplayer PlayStation 4 Shooters Xbox One | 0 Comments | 22 Feb 2019

#RacunTips Cara Pakai Mozambique Dalam Apex Legends

Jika korang seorang daripada player Apex Legends, mesti korang tergesa-gesa cari weapon lepas dah landing kan? Tapi E-jam sure korang mesti ada yang dapat pistol shotgun Mozambique betul? Hahahah mesti korang ramai yang cakap pistol ni tak OP lah tak…

Read more
img
author image by e-jam | AAA Games Activision Gaming Multiplayer pc PS4 Shooters Strategy Xbox One | 0 Comments | 21 Feb 2019

Technical Test Dilakukan Kepada The Division 2??

Haa dah kenapa ni? Nampaknya The Division 2 ni ada masalah lagi lah huhu. Well bukan apa pun, tapi sebenarnya diorang nak buat PC Technical Test di mana diorang nak uji banyak mana fix yang diorang dah buat untuk bug…

Read more
img
author image by e-jam | AAA Games Action Adventure Co-op | 0 Comments | 21 Feb 2019

Futuristic Co-op Game Daripada Bekas Boss EA dan Dice!?

Haa apa? Game baru? Yes memang ada game baru yang dikatakan tengah dalam development sekarang ni oleh Embark Studios. Gamenya dikatakan adalah futuristic co-op game. Idea untuk buat game ni adalah idea asal daripada Patrick Sodurland tau. Siapa dia korang…

Read more