Author: Luqhman

img
author image by Luqhman | AAA Games Action Adventure Halo Microsoft pc Shooters Xbox Xbox 360 Xbox One | 0 Comments | 18 Mar 2019

Peminat Halo Hantar Terlalu Banyak Pizza Kepada Developer

Para peminat Halo sangat berterima kasih kepada 343 Industries. Sehinggakan mereka menghantar pizza kepada mereka. Ianya sebagai tanda penghargaan daripada mereka. Namun, terlampau banyak pizza tak bagus untuk anda. Perkara yang sama boleh dikatakan kepada mereka. Sejurus pengumuman mengesahkan Halo:…

Read more
img
author image by Luqhman | AAA Games Action Adventure Battle Royale PUBG PUBG Lite PUBG Mobile Technology Tencent | 0 Comments | 18 Mar 2019

Pencipta PUBG, PlayerUnknown, Meninggalkan Gamenya

Beliau merupakan perintis genre Battle Royale. Selepas bertahun menyempurnakan PUBG, Brendan “PlayerUnknown” Greene akan meninggalkan projek tersebut dan memulakan projek baru dalam PUBG Corp. Tugas itu akan diberikan kepada Taeseok Jang, art director game tersebut. Greene akan berpindah ke Amstredam…

Read more
img
author image by Luqhman | AAA Games Action Adventure CD Projekt Red Celebrity RPG | 0 Comments | 18 Mar 2019

Lady Gaga Dalam Cyberpunk 2077?!

Cyberpunk 2077 merupakan tribute terbaik bagi sub-genre science fiction tersebut. Ia menggambarkan sebuah future yang mempunyai kenderaan terbang, pistol laser dan rambut neon pink mohawk. Artis mana lagi yang sesuai untuk game ini selain penyanyi terkenal dengan pakaiannya yang unik…

Read more
img
author image by Luqhman | Study Video Games | 0 Comments | 13 Mar 2019

Saintis Terkejut Mengetahui Video Games Tidak Menyebabkan Keganasan

Kalau game ganas, yang main tu pun sama gak la. Itulah perkara biasa orang selalu fikirkan. Saintis daripada Oxford University pun meramalkan sebegitu semasa mengendalikan studynya. Namun hasil daripada study tersebut membuktikan mereka salah. Associate professor Andrew K Przybylski dari…

Read more
img
author image by Luqhman | Headphone Sony Technology Uncategorized | 0 Comments | 12 Mar 2019

Headphones Sesuai Untuk Anda!

Ramai beli headphones tapi mengetahui perinciannya. Untuk pengetahuan anda, headphones boleh terbahagi kepada 3 jenis: Consumer, Studio dan Gaming headphones. Setiap jenis ini ada niche dan tujuannya tersendiri. Harini aku nak share kepada korang yang mana bagus untuk anda supaya…

Read more
default
author image by Luqhman | AAA Games Action EA Electronic Arts Horror Sci-fi Shooters Survival Horror | 0 Comments | 12 Mar 2019

Pencipta Dead Space Mahu Buat Game Baru?!

Pada rancangan The Game Informer Show, Pencipta Dead Space, Glen Schofield, telah ditanyakan tentang semua game yang beliau pernah terlibat (iaitu sangat banyak). Dia juga ditanyakan jika ingin membuat sequel baru kepada francais Dead Space. Schofield kata dia sangat tidak…

Read more

Laman Social Kami

Komen Terkini

  • author image
    joker 123 says:
    I do consider all of the ideas you have introduced on your post. They are very convincing and can d...
  • author image
    cat hat says:
    Hey there! Would you mind if I share your blog with my facebook group? There's a lot of people that...
  • author image
    Ara says:
    Hi there! Such a great short article, thanks!...
  • author image
    Kendrick says:
    Can you inform me what system are you utilizing on this internet site?...
  • author image
    chris handrian says:
    ini keluar alpikasi nya kapan apakah masih 2 tahun lagi...