Alright, baru je semalam E-jam cerita pasal hero ni terus dah available dah harini hahaha. Okay so, kalau korang belum update atau tengah update and alang-alang tunggu tu, meh sini E-jam cerita hero ni punya abilities okay?

Okay first, Baptiste ni adalah class support tapi jangan pandang rendah sebab support je tau? Dia ni dianggap sebagai combat medic so mesti lah dia ni boleh dikira macam carry jugak. Abilities dia jugak memang yang dibina untuk support team kaw-kaw and kalau korang tak pakai dia memang rugi E-jam cakap. So, primary weapon dia adalah Medic SMG iaitu 3 round burst yan gtembak 3 peluru serentak tu haa macam tu lah and sakit jugak katanya. Next, dia punya alternate fire adalah Biotic Launcher. Macam Zarya punya alternate fire, benda ni tembak projectile yang akan heal geng-geng korang kat kawasan berdekatan dengan tembakan tu tapi ingat, alt fire ni tak heal Baptiste tau.

Passive ability Baptiste adalah Exo Boots. Baptiste boleh tunduk untuk charge lompatan dia so dia boleh lompat tinggi and jauh. Katanya passive ni sebenarnya bukan untuk lari je tapi lebih kepada untuk serang enemy dengan stylo milo and secara mengejut lol entah lah haha. Okay masuk First skill, Regenerative Burst, skill ni akan heal dia sendiri dan geng-geng yang terdekat. Tapi ni bukan aura tau so kalau korang kena effect skill ni, korang boleh pergi jauh tapi masih dapat effect skill ni.

Second skill, Immortality Field pulak adalah shield yang besar di mana korang yang masuk dalam circle ni takkan mati. Contohlah, Junk rat atau D.VA pakai ulti diorang yang damage kaw-kaw tu, korang yang kat dalam circle ni HP takkan jatuh bawah 20% sampai lah effect circle ni habis. Circle ni berlangsung selama 8 saat setakat ni tapi mesti akan ditukar sebab skill ni adalah skill yang paling OP untuk skill yang bukan Ultimate punya. Ha, ni dia Ultimate Baptiste, Amplification Matrix, adalah Ultimate yang membantu geng-geng korang dengan kaw-kawnya serious beb. Ulti ni akan menambah effect damage atau skill yang lalu akan jadi double tau. Contohnya, kalau tembak damage point dia 40, kalau masuk dalam ulti tu dia akan jadi 80. Itu baru tembak biasa belum skill lagi, and belum ulti lagi haaa gempak kan? Dah available ni mesti korang suka pakai hehe.

So, tunggu apa lagi? Go and update guys because Baptiste ni dah available dalam Overwatch and  OP so go now!! Ciao guys!

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.




[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: