Bermula 17 Januari, battle royale Black Ops 4 “Blackout” akan jadi free untuk seminggu!! Pergh best weh boleh main secara free mode ni. Untuk sesiapa yang tak pernah main mode ni kena ada account Battle.net dulu tau.

Activision atau Treyarch tidak mengumumkan tepat jam berapa release mode ni secara free tapi diorang dah confirm date untuk release mode ni iaitu 17 Januari lah hehe.

“Cara bermain Blackout lebih senang mengatasi cara bermain PUBG dengan aksi yang hebat” kata salah seorang gamer yang dah main mode ni secara berterusan. Walaupun mode ni best dan diminati ramai, harganya yang mahal membuatkan orang lain tak tau macam mana feeling main mode “Blackout” ni dan ragu-ragu untuk beli. Disebabkan itu, Activision dan Treyarch akan release mode ni secara free untuk seminggu dan ingin semua player untuk merasai gameplay yang dinantikan-nantikan orang ramai ni.

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.




[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: