Blair Witch mengeluarkan trailer pelik baru! Get ready to get bewitched!

Bloober Team akhirnya keluarkan trailer untuk Blair Witch!

Jika korang adalah salah seorang peminat game horror, lagi-lagi game seperti Blair Witch, nampaknya kini korang boleh tengok trailer yang baru sahaja dikeluarkan oleh developer game Layers of Fear iaitu Bloober Team. Akhirnya kita dapat tengok bahagian-bahagian seram dalam game ini melalui pendedahan yang diberikan dalam trailer tersebut.

Dalam trailer Blair Witch itu jugak ada menunjukkan kemungkinan “combat system” iaitu dengan menyuluh lampu kepada enemy (raksasa? hantu? Up to you guys). 

Feature kegemaran orang ramai iaitu… belai haiwan?

racun-tech-blair-witch

Selain itu jugak korang akan ditemani oleh seekor anjing bernama Bullet. Dalam game ini, Bullet adalah kawan sejati korang yang boleh menyalak pada item atau enemy yang ada di sekitar character. Bullet juga boleh pergi ke tempat yang player tak boleh pergi dan banyak lagi boleh digunakan dengan interaction wheel untuk Bullet dalam Blair Witch ini. Jangan risau, Bullet adalah seekor anjing yang sangat “good boy”.

Korang juga akan ada camcorder dan walkie talkie yang boleh membantu dalam perjalanan hutan Blair Witch ini tetapi hati-hati, witch juga boleh ganggu melalui walkie-talkie itu. Woo~ seram~~

Blair Witch akan keluar di Steam dan GOG pada 30 August dan mari lah kita berharap yang game ini tidak akan gagal untuk menghiburkan kita dengan element seramnya nanti.

See Also: Ahli Politik Pakistan Salah Faham Mengenai Video Stunt GTA 5, Terus Memuji Juruterbang, Nintendo Switch Lite Didedahkan Dan Berharga Sebanyak RM824 Sahaja!, ASUS MALAYSIA: HARGA GRAPHIC CARD RTX 2070S DAN 2060S DIUMUMKAN. HARGA SUPER, PERFOMANCE PUN SUPERB!, 3 Motherboard ASUS UNTUK RYZEN 3RD GEN, BERMULA RM1109!, Perkara Penting Anda Perlu Tahu Sebelum Membeli Monitor Untuk Gaming

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

& tak lupa jugak jangan lupa follow Racun Studio!

Facebook Racun Studio (https://www.facebook.com/racunstudio/)

Instagram Racun Studio (https://www.instagram.com/racun.studio/)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami



[ivory-search id="9662" title="Default Search Form"]

Laman Social Kami

Komen Terkini

%d bloggers like this: