Epic

14 Days of Fortnite Akan Datang pada Minggu Depan!!



Okay guys, bro nak cerita ni yang company Epic Games akan sekali lagi mengeluarkan event 14 Days of Fortnite minggu depan. Beberapa hari lepas, Epic Games tersalah memberikan tarikh berakhirnya event 14 Days of Fortnite dekat sekitar media social dan akan bagi reward Equalizer Glider kepada semua yang telah melengkapkan sekurang-kurangnya satu challenge pada event tu.

Setelah beberapa kali berbincang, dan ternyata keputusan memberikan reward itu bukan lah keputusan yang mereka ingin lakukan so, mereka pun akan melancarkan balik event 14 Days of Fortnite ni pada minggu depan.

Walaupun tarikh tetap tidak dimaklumkan lagi, tetapi diandaikan tindakan akan diambil pada hari Selasa 15 Januari nanti. Epic Games juga akan membolehkan beberapa Limited Times Mode yang popular yang didapati semasa event tu. Dengan ini juga, Epic Games berkata yang reward Equalizer Glider masih ada, so kepada sesiapa yang dah completekan salah satu challenge semasa event ni dulu tetap akan dapat jugak Equalizer Glider ni.

Alright, so kepada semua pemain-pemain Fortnite yang terlepas peluang untuk mendapatkan reward-reward yang terboek masa event 14 Days of Fortnite dulu, ni lah masanya untuk mendapatkan semua reward-reward yang terlepas tu!

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.



Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST