6850 Amiibo Cards Diserbu Di Taiwan



Aiyok kan dah kene kantoi! Haa ni lah kes kalau nak jual barangan palsu dekat Taiwan. Baru-baru ni jumlah total 6850 card amiibo palsu telah dirampas oleh pihak berkuasa di Taiwan.

Seorang lelaki yang berusia 35 tahun di Taipei telah ditangkap sebab menjual 6850 card amiibo palsu secara face to face dan online. Lelaki tu menjual card-card palsu ni di Taobao dengan harga 52 cent satu card.

Ketika jual di Taobao, lelaki tu tak gunakan pun official art amiibo tetapi guna fan art sahaja untuk digunakan semasa penjualan amiibo tu semua. Haiyo lepas ni tak payah lah eh jual barang-baran fake ni. Better barang mahal tapi berkualiti daripada murah tapi kualiti tak seberapa okay boschku?? Stay safe and have fun in gaming!

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!