Uncategorized
Posted in

Ada Lagi 12 Pemain PRO PUBG Tak Boleh Sertai PUBG Esports Tournament!

Posted in




Ha, sebelum ni sis ada bagitahu yang 4 pemain pro PUBG kena ban selama 3 tahun dan yang lain macam mana pula kan? Kali ni dengarnya, ada lagi 12 pemain pro kena ban secara rasmi dari PUBG sendiri tau! Diaorang kena ban sebab didapati menggunakan cheat dalam game dan sekarang tak boleh sertai PUBG Esports tournament.

Pemain yang kena ban dan tak boleh sertai tournament adalah ‘TEXQS’, ‘S1D’, ‘PAPAYA’, ‘Cabecao’, ‘swalker’, ‘Avalon’, ‘Smitty’, ‘Houlow’, ‘sezko’, ‘THZ’, ‘FR_Steph dan ‘zuppaa’. Pemain ni semua kena ban selama 3 tahun.

Tapi yang bestnya, PUBG Esports sendiri yang handle dalam hal ni. Mereka mendapati seramai 10 pemain menggunakan cheat programme (yang dua pemain lagi di banned sebab cheat-adjacent). Selain itu, ramai yang kata bila PUBG Esports yang handle masalah ni, ramai yang agak confuse sebab ada lagi beberapa pemain PUBG menggunakan cheat tapi secara ‘public game’ dan bukan dalam part ‘professional’ punya. Bagi sis, tak kisah lah kau main dalam part mana pun, yang penting tetap main tipu dan tidak adil.

So, kiranya bila total kan balik termasuk 4 pemain yang kena ban adalah seramai 16 orang? Mak aih, ramai weh! Dan mesti PUBG lepas ni memang akan check betul-betul akaun pemain before mereka ni join tournament kan? Fuh

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.



Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST