Uncategorized
Posted in

ADATA melancarkan XPG GAMMIX S50 Solid State Drive!

racun-tech-adata-s50
Posted in

Gaming laju dengan ADATA GAMMIX S50 PCIe Gen4x4 M.2 2280 SSD!

racun-tech-adata-s50

ADATA Technology kini telah melancarkan dan mengeluarkan produk terbaru mereka iaitu ADATA GAMMIX S50 PCIe Gen4x4 M.2 2280 SSD! Bagi mereka yang tidak tahu, ADATA Technology adalah salah satu pengeluar DRAM modul, NAND Flash produk dan juga aksesori mobile yang terkenal. Kini mereka telah melancarkan produk terbaru mereka iaitu SSD laju dan design seperti kereta sport ini.

Dibuat untuk gamers, peminat tegar PC, overclockers dan profesional bidang graphic dan ianya mempunyai PCIe 4.0!

racun-tech-adata-s50

S50 menyokong standard NVMe dan menggunakan PCIe Gen4x4 interface terkini untuk membolehkan pengguna menikmati kelajuan read/write yang berterusan sehingga 5000 / 4400MB sesaat. Selain itu, dengan memori Flash 3D ianya memberikan satu lonjakan besar ke hadapan dalam kapasiti, kecekapan, dan ketahanan. Juga dengan spesifikasi M.2 2280, ianya menyokong platform Intel® dan AMD terkini. Keupayaan ini yang menjadikan S50 sesuai untuk player, peminat PC, overclocker, dan profesional grafik.

Bukan itu sahaja, apa yang membuatkan SSD ini laju juga dimainkan peranan besar pada PCIe 4.0 SSD ini. Menggunakan PCIe Gen4x4 interface terbaru, S50 menawarkan kelajuan sehingga sepuluh kali ganda lebih cepat daripada SATA SSD dan compatible sepenuhnya dengan PCIe 3.0. Dalam kombinasi dengan penyambungan SLC,  cache buffer DRAM, S50 menyampaikan kelajuan read/write yang berterusan sehingga 5000 / 4400MB sesaat dan read/write secara rawak sehingga 750K / 750K IOPS.

Kekal dan nampak cool, mengejar kecekapan

racun-tech-adata-s50

S50 kekal teguh walaupun panas berterima kasih kepada aluminium heat sink yang ada pada SSD ini. Heat sink ini dapat mengurangkan suhu sehingga 10 darjah untuk ultimate kestabilan. Bukan sahaja ia mengekalkan S50 sejuk, tetapi ia juga kelihatan “cool”  dengan reka bentuk yang berinspirasikan kereta sukan.

S50 menyokong LDPC error correcting code technology untuk membetulkan, mengesan dan memperbaiki kesilapan data yang lebih luas untuk pemindahan data yang lebih tepat dan jangka hayat SSD yang lebih panjang. Di samping itu, dengan E2E (End-to-End) Data Protection dan sokongan Engine RAID, S50 memastikan keselamatan data dan integriti.

Setiap barangan ADATA telah diuji banyak kali untuk keselesaan dan mendapatkan best experience bagi para pengguna. Adakah salah seorang pengguna itu adalah korang? Jangan lupa untuk mendapatkan ADATA S50 ini gais dan dijamin warranty 5 tahun!

 

 


 

 

See Also: Ahli Politik Pakistan Salah Faham Mengenai Video Stunt GTA 5, Terus Memuji Juruterbang, Nintendo Switch Lite Didedahkan Dan Berharga Sebanyak RM824 Sahaja!, ASUS MALAYSIA: HARGA GRAPHIC CARD RTX 2070S DAN 2060S DIUMUMKAN. HARGA SUPER, PERFOMANCE PUN SUPERB!, 3 Motherboard ASUS UNTUK RYZEN 3RD GEN, BERMULA RM1109!, Perkara Penting Anda Perlu Tahu Sebelum Membeli Monitor Untuk Gaming

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

& tak lupa jugak jangan lupa follow Racun Studio!

Facebook Racun Studio (https://www.facebook.com/racunstudio/)

Instagram Racun Studio (https://www.instagram.com/racun.studio/)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami

Join the conversation

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.