Action

Akhirnya Jack Black Main Game!



Akhirnya! Setelah 11 video yang di upload, takda satu pun yang main game (tapi satu je yang dia pergi arcade dan main satu mesin arcade tu tapi tak dikira okay XD), tapi baru-baru ni satu video baru oleh bekas rock star Jack Black menunjukkan dia main satu game. Game apa yang dimain buat kali pertama dia main game dalam channel dia tu?

Haa akhirnya, setelah sekian lama tertunggu-tunggu, peminat akhirnya dapat tengok Jack Black main game yang dibintangi oleh dia sendiri jugak iaitu Brutal Legend. Sebenarnya E-jam pun nak tengok dia main game ni sebab yelah, suara dia, main character (MC) pun muka dia so apa lagi kau nak? Main je lah hahahaha.

Tapi dalam video ni ada special guest tau. Special guest tu seorang Youtuber jugak yang bernama Ricky Berwick yang tolong membuat intro yang sangat creative untuk Jack Black. Dalam video ni, Jack Black macam biasa memulakan video dengan vlog tapi bila dah sampai pertengahan cideo tu, dia start main Brutal Legend.

Bila dia main tu, dia sendiri kata “terasa macam patah balik masa” sebab dia rasa nostalgik bila main game tu. Beberapa ayat dalam game dia masih hafal dan bercakap serentak dengan Reggie (MC) dengan tepat. Walaupun gameplay tu tak lama tapi tetap puas tengok commentary daripada legend tu sendiri pasal game ni dan akhirnya dia main game kan so mesti lah puas daripada vlog je memanjang hahaha. E-jam harap bukan ni je game dia main dan harap-harap dia main Kung Fu Panda? Mesti best tengok dia cakap secara energetic nanti ahahaha. Ciao bros~

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!