AAA Games



Haa, bila sebut je Ambush mode dalam Black Ops 4, ramai yang tak suka atau tak pernah cuba lagi kan? Bro pun ragu-ragu sebenarnya nak main ke tak tapi yela member bro kata “cuba lah dowh, takkan rugi pun sebab kau akan belajar something”. So bro pun cuba lah main Black Ops 4 mode Ambush ni.

Macam mana rasanya main ni? Okay disebabkan ni mode special, dalam mode ni korang hanya boleh pakai sniper, pisau Bowie dan rocket launcher. Itu yang susah tu tanpa rifle yang biasa dipakai tapi bro sebenarnya lebih kepada sniper user so bro tak kisahlah. Bila main tu, “Alamak” haa itu lah response pertama bro bila main ni.

Kenapa bro macam tu? Sebab dalam mode Ambush ni map sentiasa akan mengecil tau so kala korang nak pakai sniper memang susah sebab yelah, semua lari macam dah tak ingat dunia kan? Huhu bro pun terpaksa lah tumbuk-tumbuk dengan semua orang. Banyak kali jugak bro kalah dalam game ni dan ingat nak uninstall terus tapi, rasa nak perbaiki diri dalam mode ni asyik terkeluar je and buat bro nak main lagi dan lagi.

Bila dah main lama-lama rasa syok pulak so daripada situ bro pun dah improve gameplay bro dan boleh dah pakai sniper dalam tempat sempit dan tembak tepat walaupun orang bergerak. So, Ambush mode ni bukan je susah tapi dia mengajar korang handle lawan dalam stress dan bertindak dengan laju. Memang tak rugi kalau korang cuba main mode ni bro gerenti.

Blackout Ops 4 mode Ambush ni sudah habis dekat PS4 tapi masih ada peluang untuk Xbox One dan PC users untuk bermain pada minggu akan datang.

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST