AAA Games

Anniversary Star Wars Reveal Trailer Jedi: Fallen Order!



racun-tech-star-wars-jedi-fallen-order

Hello there gais! So, korang mesti pernah dengar kan pasal Star Wars Jedi: Fallen Order. Tau tak siapa yang buat? Developer sama yang buat Titanfall series dan Apex Legends iaitu Respawn Entertainment. Haa so apa cerita lak pasal perkembangan game ni?

Tiada pun cuma nak bagitau bulan depan nanti Star Wars akan sambut anniversary diorang dan katanya masa anniversary tu nanti diorang nak tunjuk trailer Jedi: Fallen Order ni! Katanya dah set bila panel untuk membincangkan, showcase, dan sebagainya pada 13 April nanti so expect lah benda-benda awesome okay gais?

racun-tech-darth-vader

Kata diorang, game ni akan mengikuti pasal seorang Padawan dalam Dark Times (seorang apprentice lah atau pelajar under Jedi Master) dan kisah hidupnya selepas Order 66 (perintah bunuh semua Jedi). Katanya jugak nanti ada surprise jugak pasal game ni. Apa yang surprise ni? DLC ke? Multiplayer ke? Titan ke (sebab buat game ni Respawn kan yang buat Titanfall hahaha XD).

racun-tech-visceral-game-star-wars

Buat masa sekarang cuma gambar di atas je in game footage punya gambar yang ada. Yang pasti game ni jadi dan bulan depan akan reveal semuanya yang kita perlu tau pasal game ni, gameplay, trailer dan sebagainya. Korang excited tak lagi-lagi peminat tegar Star Wars? E-jam sememangnya excited lah sebab E-jam ni daripada kecik hard core fans Star Wars okayyy hahaha. Keep it cool and ciao gais~


Sumber: comicbook/wwg

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam



Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST