AAA Games

Apex Legends- “Kami Nak Apex Legends Jadi Game Selama 10 Tahun”


Pergh, nampaknya Apex Legends ni makin lama makin hangat eh? Walaupun tak popular macam PUBG atau Fortnite lagi, tapi tetap hebat dengan 3 hari selepas releasenya full game diorang dengan seramai 10 juta player dalam masa 72 jam ni. Haa hebat tak hebat dengan achievement diorang ni?

Baru-baru ni jugak design director untuk Apex Legends iaitu Mackey McCandlish berkata “Kami nak Apex Legends ni jadi game yang boleh dimain selama 10 tahun”. Walaupun agak macam berlagak, tapi Bungie, yang buat game Destiny jugak cakap macam tu tapi sekarang dah berporak-peranda. Apa-apa pun kita sebagai player game ni kena lah sokong game ni okay? Fun kot, korang yang dah main mesti suka jugak en.

Bagi bro yang baru jugak main pun dah semangat nak main banyak kali (yelah asyik kalah je hahaha tapi tetap best). Mula-mula keluar daripada bas biru- eh, tu Fortnite hehe maksud bro keluar daripada airship. Map tak besar sangat, tapi action yang ada dalam game ni sangat padat dan memang memerlukan focus korang yang tersangat lah padu so bila main, focus giler-giler okay guys?

Apex Legends dah release pada 4 Februari dan free dan korang boleh dapatkan game Battle-Royale daripada Respawn, studio yang membuat series Titanfall secara free di Origin untuk PC dan di mana-mana kedai berhampiran untuk console okayyy.

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.

Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST