Gaming phone

Apple Dikatakan Tengah Buat Sesuatu Pasal Gaming!?



Haa, apa Apple nak buat ni? Mesti korang triggered baca tajuk en? Hahaha takda buat apa-apa pun, and bukan nak cancel game ke apa tau. Sekarang ni Apple dalam perancangan nak buat game subscription service untuk games di iOS.

Huh? Apa benda tu? Senang je, bro pernah cerita kan pasal Microsoft punya projek tu. Projek apa korang tanya? Check kat sini. Okay sambung balik banyak sangat cliffhanger lah bro bagi ni hahaha. Sekarang ni Apple pun nak join Microsoft, dan Playstation dengan membuat “Netflix-for-games”

Oleh sebab sekarang adalah era gaming, ramai jugak yang tengok gamer pro main secara live stream kan? So dengan itu lah Apple pun decide nak buat “Netflix-for-games” dan membuat peminat menyumbangkan duit kepada gamer pilihan korang untuk gamer tu bermain game kegemaran diorang.

Dikatakan Apple pun meminta developer games untuk “tumpangkan tempat” untuk diorang publish projek diorang yang tak diketahui lagi. Kemungkinan diorang pun nak buat game sendiri maybe haa. Who knows beb, who knows. Apa-apa pun, sekarang adalah zaman di mana ramai streamer akan muncul dan tunjukkan lah skill-skill diorang secara livestream dan kaut keuntungan. Lepas ni bro nak live stream jugak lah hehe mana tau jadi popular ke XD.

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!