Third-Person

Arma 3 Free! Tapi Ada Something Best Lagi…



Ha apa something tu? Chill dulu kita mulakan perjalanan article ni sama-sama okay hehe. Okay first of all Arma 3 tu tak free selamanya tapi hanya free selama 4 hari iaitu daripada Februari 14 sehingga Februari 18 sahaja.

Tapi bukan itu sahaja, yang lagi special daripada free itu sendiri adalah… 66% sale! Yes! Nampaknya setelah sekian lama akhirnya Arma 3 ni dah diberikan sale yang agak besar tau bukan calang-calang ni.

Untuk main secara free korang kena lah tunggu pada 14 Februari dan download game and enjoy! Untuk yang sale tu, pun kena tunggu jugak pada 14 Febuari sebab dia buat sale tu specific untuk masa free tu so kalau korang dah test main game tu and suka boleh beli terus hehe bro reccomend game ni sangat-sangat.

Kenapa bro reccomend? Untuk korang yang tak tau, game Arma 3 memang game macam tactical warfare kena tembak sana sini. Tapi game ni bukan sampai di situ sahaja, sebab game ni jugak memakai mod untuk meningkatkan lagi fun gameplay experience korang. Video di atas merupakan salah satu video dibuat untuk menunjukkan game ni bukan serious je bila main. So, jangan lupa guys tarikh yang disebut and have fun!!!

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST