Sale

Assassin’s Creed Odyssey 50% Dan FarCry 5 60% Discount!?



Murah! Murah! Apa tunggu lagi guys?? Sekarang ni Ubisoft tengah murah hati dengan menjualkan game diorang iaitu Assassin’s Creed Odyssey dan FarCry 5 dengan murah!! Bukan tu jer, banyak lagi game daripada Ubisoft tengah on sale kaw-kaw sekarang ni.

Bro rasa diorang tengah on sale sekarang ni sebab akan ada game baru dikeluarkan iaitu FarCry New Dawn. Tapi guys rugi tak pergi rembat jualan mur-mur ni sebab akan ada untuk hujung minggu ni sahaja so jangan buang masa dan pergi check sekarang!!!

Korang yang berminat boleh lah check dekat website Ubisoft sendiri. Bukan kat website Ubisoft je tau, sebab banyak website tengah buat sale dua game terhangat ni dengan discount berbeza. Antara website yang tengah buat sale untuk game ni adalah Humble Store dan Green Man Gaming.

Dekat Humble Store, Assassin’s Creed Odyssey diberikan discount 50% iaitu RM119.61 dan FarCry 5 berharga RM94 selama 1 hari sahaja mulai sekarang. Di Green Man Gaming pulak membuat discount 60% game FarCry 5 berharga RM83.40 selama 7 jam dari sekarang dan Assassin’s Creed Odyssey yang berdiscount 40% pula berharga RM125.40 selama 9 jam dari sekarang dan banyak lagi game di sini sehingga 3 Februari. So guys kalau nak beli game yang best-best, dengan harga murah boleh lah pergi check dekat website tu okay. Sale ni tak selamanya tau so go and grab it while it lasts guys!

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!