Announcement : Final shipping date is on Thursday, April 20th. Purchases made after will be shipped starting from April 26th to give way to Hari Raya break.

ASUS ROG PHONE Dilancarkan Secara Rasmi di Malaysia-Harga bermula dari RM3499

ASUS Republic of Gamers kini telah mengumumkan telefon pintar ROG yang dinanti-nantikan oleh semua peminat dan setelah berbulan menunggu, akhirnya ia memasuki pasaran tempatan. Telefon pintar 6 inci yang direka khas untuk permainan mudah alih.

Rog Phone paparan skrin yang dilengkapi dengan saiz 6 inci yang dikuasakan dengan kelajuan 2.96GHz ozta-core Qualcomm Snapdragon 845 SoC, memori sebanyak 8GB dan storage yang boleh dipilih sama ada 128GB atau 512GB bersama-sama dengan bateri sebesar 4000mAH.

Selain itu, ia dilengkapi dengan sistem penyejuk wap GameCool yang unik dan mempunyai AeroActive Cooler untuk meningkatkan penyejukan tambahan. Bukan itu saja, ia juga hadir dengan sistem nyalaan RGB Aura Sync. Banyak lagi aksesori yang disediakan untuk telefon pintar ini yang membuatkan pengalaman bermain lebih baik.Harga telefon pintar ini bermula dengan RM3499 untuk storage 128GB dan RM3999 untuk storage 512GB. Korang boleh membuat pre-order di Asus center, Shopee and Lazada online di Malaysia. Ia juga hadir dengan sebuah kipas penyejuk yang boleh digunakan utnuk menyejukkannya ketika bermain yang bernilai RM450.

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.Leave a Comment

Scroll to Top