Gaming

ASUS ROG Terminal Dan Spotlight Buat Setup Jadi Padu!

racun-tech-asus-rog-terminal



ASUS ROG Terminal Dan Spotlight Buat Setup Jadi Padu!

So gais, korang daripada video saudara Topek eh? Okay, E-jam akan ceritakan lagi pasal ASUS ROG Terminal dan ROG Spotlight ni dan detailnya. Kalau korang belum tengok lagi video daripada saudara Topek, korang boleh tengok lah video tu kat atas ni. Enjoy!

ROG Terminal

Okay so, ASUS ROG Terminal ni adalah macam nama terminal tu sendiri, ianya adalah macam stesen untuk semua produk RGB lah yang di mana kalau korang sambungkan semua USB kepada lampu RGB tu (ada 4 slot), dan connect kepada PC korang, dia akan synchronize kan korang punya lampu RGB tu semua dengan penggunaan teknologi ROG Halo dan Aura Sync. ROG Halo ni functionnya adalah enable ambient synchronization yang di mana akan membolehkan lampu reflect daripada in game. 

Benda ni dapat dicapai melalui lampu LED strip yang digantung di belakang monitor. Bukan tu je, ROG Terminal tu sendiri akan menyala di backplate produk tersebut dan korang jugak boleh menggunakan 4 mode kepada lighting korang yang telah synchronize. Antara mode lighting yang ada adalah Static, Breathing, Color Cycle dan jugak Off.

racun-tech-asus-rog-terminal-pc

racun-tech-asus-rog-terminal-rgb

ROG Spotlight

Untuk ASUS ROG Spotlight pulak, kalau korang adalah salah seorang daripada peminat setia barangan atau produk ASUS ROG, maka ASUS ROG Spotlight ni lah benda yang akan melambangkan logo kebanggaan korang. ASUS Spotlight ni jugak boleh diputarkan secara 360° so memang nice ah dan lambang tu memang jelas dan cantik bros hehe.

racun-tech-asus-rog-spotlight

So, nice tak nice barangan daripada ASUS ROG ni? Bukan saja padu tapi benda-benda macam ni lah yang akan membuatkan gaming setup korang jadi lagi padu dan nampak mahal. Kalau korang ada benda macam ni, serious E-jam cakap setup gaming korang memang nampak mahal.

So keep it cool and ciao gais~


Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam



Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST