Action

Atomic Hearts Game Soviet FPS Pelik?



Well, sebelum ni ramai yang dah tengok clip game Atomic Hearts ni dan ramai jugak yang cakap game ni pelik. Tu sebab selepas tengok beberapa clip  menunjukkan gameplay game ni buat diorang rasa pelik dan terus tak suka.

Tapi, baru-baru ni dah keluar trailer game ni dan pendapat diorang yang dulu dah berubah kepada suka atau “not bad” untuk game ni. Ada yang describe game ni macam Fallout, Bioshock, Stalker dan banyak lagi game kesukaan diorang. Ibarat game ni macam dah campur banyak game menjadi satu.

Game Atomic Hearts ni mengisahkan banyak benda yang tak berlaku kat USSR, jadi dalam game ni macam internet dah ada, kemajuan teknologi lagi jauh canggih dari negara lain macam hologram. Tapi kemajuan diorang ni berlaku dalam komunism, imperialism dan konfrotasi dengan Barat.

Korang sebagai protagonist iaitu korang adalah askar Russia (KGB) dan team korang hantar korang ke facility 3826 untuk dapatkan report tentang apa yang jadi. Tapi korang tak keseorangan lah. Dalam facility tu ada banyak robot yang tak sabar-sabar nak bunuh korang and bukan tu je, ada robot pekebun jugak yang nak bunuh korang. So korang yang rasa nak tengok trailer game ni boleh je tekan di sini and nilai lah game ni awesome tak awesome okay?

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST