Use "RACUNTECH100" to get RM100 discount when you checkout with pace. Valid until 31st August. Min. Purchase from RM1000. T&C apply. Dismiss

Author:

Posted in

GEAR UP WITH AORUS

BUY ANY SELECTED AORUS MONITOR OR MOTHERBOARD & GET A COPY OF OUTRIDERS PC DIGITAL GAME FOR FREEPromotion period: April 26 – May 31,2021 Landing Page: 👉 https://www.aorus.com/en-my/redeem/outriders/Event Info: 👉https://my.aorus.com/event-detail.php?i=1881Redemption Link: 👉 https://my.aorus.com/game_bundle.php?Page=703# AORUS #GIGABYTE #TeamUpFightOn #Outriders #GEARUPwithAORUS AORUSGamingMonitor #4kProGaming #Z590 #TheBestforthePro Outriders Gamehttps://twitter.com/Outridershttps://www.facebook.com/outridersgamehttps://www.instagram.com/outridersgame

CONTINUE READING GEAR UP WITH AORUS 1 min read
Posted in
Posted in

3 Tips Untuk Memilih Komponen PC Yang Sesuai

Sebelum berbelanja ribuan ringgit untuk membeli PC gaming idaman anda, adalah kami syorkan supaya membuat kajian terlebih dahulu untuk memilih komponen PC yang sesuai dengan kegunaan anda. Memilih komponen PC yang sesuai adalah penting supaya kita dapat mengelakkan kejadian yang tidak diingini seperti tersalah membeli processor yang tidak dapat menampung kekuatan graphic card dan akhirnya…

CONTINUE READING 3 Tips Untuk Memilih Komponen PC Yang Sesuai 4 min read
Posted in
Posted in

Ryzen dah Kalahkan Intel?

Terjumpa video ni kat YouTube, published 2 minggu lepas. So kesimpulan daripada video ni, Ryzen is catching up. Kalau dulu Ryzen macam nak tanak je run game, from this video, admin dapat tengok, Ryzen (selepas overclock) dah menang in most games. So tak mustahil in the future, Ryzen lebih power daripada Intel, and Intel mesti…

CONTINUE READING Ryzen dah Kalahkan Intel? 1 min read
Posted in
Posted in

#RacunTips – Tips Memilih Monitor Dengan Efektif

Korang mesti terfikir kan, apa pasal ada monitor harga sampai beribu-ribu, padahal 27 inci je, monitor lain 27 inci tak sampai RM3,000 pun, ada je yang harga RM600 lebih. Apsal entah ada monitor mahal-mahal ni, ini semua salah kerajaan la ni! xD Monitor ni sebenarnya adalah antara komponen yang paling penting juga. Kenapa? kerana monitor…

CONTINUE READING #RacunTips – Tips Memilih Monitor Dengan Efektif 8 min read
Posted in
Posted in

#RacunTips – Tips untuk stream game di Facebook untuk newbie

Kami tahu, memang yang ramai minat untuk streaming game yang diorang main. Kat Malaysia ni dah ramai streamer-streamer yang  dahulunya start kecil-kecilan, and sekarang dah jadi gempak gila, sampai dapat sponsor daripada brand-brand ternama which dorang pun suka gak if ada orang stream, sebab dapat promote product dorang kan. Ok lah tanpa membuang masa, abam…

CONTINUE READING #RacunTips – Tips untuk stream game di Facebook untuk newbie 2 min read

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.