Battle Royale

Battlerite Royale Akan Jadi…



Olla guys! E-jam nak bagitau something best ni untuk korang yang lapar nak main game jenis battle royale ni. Korang tau Battlerite Royale? Haa E-jam dengar cerita yang game ni dah nak keluar daripada status Early Access. Tapi bukan tu je. So apa dia?

Battlerite Royale ni dah officially dah keluar harini sebagai free-to-play! Bukan tu sahaja lagi haa, dikatakan Stunlock studio, developer game ni nak keluarkan “Big Patch” harini jugak. Dalam “Big Patch” ni akan diadakan 3 champion baru iaitu Oldur, yang boleh mengubah ruang dan masa, Taya, seorang yang boleh summon tornado, dan Pearl, seorang yang boleh melepaskan kemarahan laut.

Dalam patch terbaru ni jugak ada dua area baru iaitu Frozen Plateu dan Trade’s Islet dan players jugak dapat membeli Legendary Adventure Pack 2 yang memberikan mount terbaru. “Big Patch” ni dikatakan akan mengenalkan sistem Battle Pass ke dalam game dan player boleh beli Premium Pass lah sama macam game-game battle royale yang lain.

So, kepada korang yang tak tau game ni macam mana, shooters ke apa ke, E-jam boleh cerita. Game ni sebenarnya MOBA iaitu Multiplayer Online Battle Arena yang maksudnya bukan macam PUBG atau Fortnite atau Apex Legends. Gameplaynya lebih kepada macam Dota 2 dan LoL tapi macam PUBG dan Fortnite sebab ada bulatan yang akan mengecil. Game ni korang akan menggunakan camera bird eye view dan kawal menggunakan control biasa iaitu WASD untuk bergerak dan guna nombor untuk skills. Bagi E-jam sebijik macam Dota 2 dan Diablo lah caranya.

Battlerite Royale dah keluar sekarang dan ianya Free-To-Play so go and grab it guys! Game ni ada di Steam so goodluck in gaming guys jangan kalah awal! Ciao~

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST