Racuntech Penang is currently close due to renovation until 1st September 2021. Dismiss
AAA Games

Berjuta Terjual Game Kingdom Hearts 3!?



Wow! Wow! Wow! Nampaknya game terbaru Square Enix iaitu Kingdom Hearts 3 yang keluar pada Januari 29 tu dah mencapai berjuta jualan yang tinggi! Berapa korang tanya? Dah 5 juta copy telah terjual satu dunia! Jualan ni termasuk jualan secara hardcopy dan softcopy sedunia okay guys hehe.

Jualan berjuta ni dah pecah record untuk jualan untuk game Kingdom Hearts sebelum ni. Dalam masa seminggu Kingdom Hearts 3 telah mengaut keuntungan sebanyak 5 juta haa masyuk tak masyuk?

Well, apa lagi bro boleh cakap, ni game yang dinanti-nantikan kot. Of course lah sampai berjuta terjual kan hahaha. Siapa yang pernah main Kingdom Hearts 1 dan 2 memang akan beli game ni dan main dengan kaw-kaw punya perasaan hahaha.

Well, apa-apa pun game ni dah terjual berjuta-juta so kalau korang belum beli lagi bro memang recommend okayy. Kingdom Hearts 3 sekarang dah available di mana-mana kedai game yang berhampiran korang atau boleh beli secara online alright?

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.