Gaming

Bintang Team Fortress 2 Youtuber Kembali Dari Nazak?


What? Kembali daripada keadaan nazak? Takpun itu semua penipuan je hahaha. Eh eh, bukan bro tau tapi bintang Youtuber game Team Fortress 2 yang account bernama Sketchek yang tipu semua orang pasal dia menghidap penyakit kronik.

Sketchek, yang selalu main dan stream game Team Fortress 2 berkata dia menghidap “Terminal Illness” iaitu penyakit yang boleh membawa maut. Tapi selepas 3 tahun hilangnya bintang youtuber Team Fortress 2 ni, dia kembali dengan satu video yang menyatakan something pasal ni.

Dalam video tu, dia menyatakan yang dia tipu sahaja pasal dia ada penyakit kronik sampai membawa maut tu. Dia tipu dengan cakap dia semakin sakit and kesihatan dia makin lama makin teruk dan mungkin dah tak lama dah tapi itu semua hanyalah penipuan so chillax.

Apa-apa pun Sketchek yang terkenal dengan memakai character Pyro daripada Team Fortress 2 ni elok sahaja dan tak ada sebarang penyakit pun. Haiyaa tipu orang sahaja maa karang tak ada siapa risau baru tau nanti huhu. Tapi jangan risau, sekarang dia dah kembali and berkata rindu nak buat video pasal Team Fortress 2 lagi so check lah account dia okay guys gerenti penuh dengan content daripada game Team Fortress 2.

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.

Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST