Bioware Bagi Detail Pasal Perubahan Anthem



Hye guys dan harini bro nak cerita pasal Anthem pulak. Untuk yang dah main Anthem punya VIP Demo mesti dah tau kot tapi untuk yang tak tau, baru-baru ni VIP Demo untuk game ni mengalami issue server down dan ni menjadi viral dalam kalangan gamers lagi-lagi yang tengah syok main VIP Demo tu. Okay kepada semua yang main Anthem masa demo VIP tu, jangan risau, Bioware dah betulkan issue server down tu.

Dalam satu blog official, Chad Robertson, ketua live service keluarkan satu list pembetulan dan perubahan yang dilakukan mada VIP Demo dan berkata demo tu bermula dengan agak kasar. Antara pembetulan dan perubahan yang dibuat dalam demo tu adalah: Loading screen yang dikatakan “infinte” atau terlalu lama dah dibetulkan, server update menangani masalah rubber-banding, platform bugs untuk mengesahkan unlock Javelin dimusnahkan, dan client and platform login bugs sedang disiasat masalahnya.

Bioware jugak sedang buat beberapa ujian untuk bersedia dalam open demo keluar pada hari Jumaat nanti iaitu 1 Februari. Diorang jugak berkata full game yang akan direlease jugak akan penuh akan ada banyak list bugs, pembetulan dan perubahan untuk diperbaiki. Dalam masa 2 hari, dah 9 juta player yang main game ni demo sepanjang dikeluarkan dan lebih sejuta stronghold dah complete, dan hampir 2 juta grabbit yang tak bersalah dibunuh dengan kejam UwU kenapa dengan diorang ni geram ke apa server down sampai macam tu XD.

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!