Posted in

Black Hole Photo Jadi Memes Di Internet!?

Posted in



Black Hole Photo Jadi Memes Di Internet!?

Seperti yang korang tau, semalam, pada 10 April 2019 kita telah digempurkan dengan gambar pertama real life Black Hole dan semua orang memang kagum lah dengan image yang dikeluarkan tu dan scientist pun gembira sebab Black Hole tu memang seperti yang diorang jangkakan.

Tapi disebabkan kita hidup di dalam zaman internet yang meliar, memang ramai lah yang jadikan gambar event ni sebagai memes atau sebagai hiburan internet lah senang cerita. Hidup kita ni kalau takda hiburan walaupun sekali memang tak sah lah kan? Jom kita tengok antara memes yang dikeluarkan oleh para warga internet untuk gambar Black Hole ni.

Meme Oleh Memers

Senang cerita, memang banyak lah meme yang dibuat oleh para warga internet ni. Tapi gambar-gambar ni bukan ni je tau sebab banyak lagi yang dibuat so kalau korang rajin nak melawat internet, nanti jumpa lah tu hahaha. Apa-apa pun walaupun gambar tu tak beberapa jelas, tapi tu kira cantik lah tu dan nasib tak dekat, kalau dekat memang kita kena serap huhu.

Keep it cool and adios brochachos~


Sumber: comicbook/wwg

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam



Join the conversation

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!