Shooters

Blackout mode Black Ops 4 Free Untuk 1 Minggu!



Bermula 17 Januari, battle royale Black Ops 4 “Blackout” akan jadi free untuk seminggu!! Pergh best weh boleh main secara free mode ni. Untuk sesiapa yang tak pernah main mode ni kena ada account Battle.net dulu tau.

Activision atau Treyarch tidak mengumumkan tepat jam berapa release mode ni secara free tapi diorang dah confirm date untuk release mode ni iaitu 17 Januari lah hehe.

“Cara bermain Blackout lebih senang mengatasi cara bermain PUBG dengan aksi yang hebat” kata salah seorang gamer yang dah main mode ni secara berterusan. Walaupun mode ni best dan diminati ramai, harganya yang mahal membuatkan orang lain tak tau macam mana feeling main mode “Blackout” ni dan ragu-ragu untuk beli. Disebabkan itu, Activision dan Treyarch akan release mode ni secara free untuk seminggu dan ingin semua player untuk merasai gameplay yang dinantikan-nantikan orang ramai ni.

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST