Gaming

Blizzard Akan Umumkan Projek Diablo Baru bila tiba masanya

Blizzcon 2018 bakal hadir tidak lama lagi. Sis pasti, ramai peminat Diablo ni tak sabar-sabar tunggu kehadirannya di platform game. Banyak khabar angin yang tersebar mengenai projek Diablo. Pihak projek juga mengatakan yang peminat-peminat Diablo nampaknya tidak sabar dengan keluaran Diablo yang baru. Team projek Diablo juga rasa tidak sabar untuk memberitahu projek ini tapi tunggu bila tiba masanya.



Berdasarkan post di Blizzard forums, mengatakan “good things come to those who wait, but evil things often take longer”. Walaupun Blizzard mungkin tidak bersedia untuk berkongsi semua projeknya, tapi mereka berjanji untuk berkongsi beberapa berita yang berkaitan dengan Diablo.

Korang boleh tengok video bawah ni mengenai projek Diablo;

*Jadi, kita tunggu je la berita seterusnya. Sis akan bagitahu jika berita seterusnya dikeluarkan oleh Blizzard.

 

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.

 

 

Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST