AAA Games

Borderlands 3 Akan Jadi (???) Exclusives!?

racun-tech-borderlands-3-cover-art-trailer



Borderlands 3 Akan Jadi (???) Exclusives!?

Borderlands 3, product latest daripada Gearbox Software yang telah diumumkan baru-baru ni di PAX East dah dikhabarkan dengan berita baru tau. Apa dia berita baru ni? Baik ke buruk?

Bagi sesetengah orang, mungkin baik dan sesetengah lagi mungkin buruk. Berita tu adalah, Borderlands 3 akan jadi milik Epic Store sebagai exclusives diorang. Ni sebab, baru-baru ni ada ads yang dikeluarkan di Twitter (sekarang dah delete) untuk game ni dan kalau korang perhatikan betul-betul ads ni, dekat hujung belah kiri bawah, korang akan nampak logo Epic Games Store. So adakah betul game ni akan jadi Epic Games Store exclusive?

Teaser Daripada Boss Gearbox

Sebenarnya boss Gearbox Randy Pitchford ada tease yang game ni akan jadi sebagai exclusive Epic Games Store so memang tak mengejutkan sangat lah. Tapi disebabkan semalam adalah 1 April so ramai beranggapan yang ads ni hanyalah April Fool dan bukan secara serious. Borderlands 3 jugak telah set to release pada 13 September iaitu pada hari Jumaat (Gearbox akan dedahkan bila launch date yang muktamad minggu ni).

racun-tech-borderlands-3-calypso-twins

So, apa korang rasa? Betul ke game ni akan jadi exclusives ke Epic Games Store? Atau ni hanyalah April Fool daripada Gearbox? Rasanya-rasanya apa lah reaksi semua para gamers nanti bila ni jadi Epic Games exclusives nanti hahaha. Share pendapat korang and keep it cool so ciao gais~


Sumber: Comicbook/wwg

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam



Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!