AAA Games

Borderlands 3 Confirm Revealed Tahun Ni!



Okay gais so dulu E-jam pernah cerita pasal kemungkinan Borderlands 3 akan di reveal dekat PAX East kan? Well, nampaknya rumor tu betul dengan adanya post Twitter daripada Gearbox, studio yang buat game Borderlands series tu.

Dalam post Twitter tu, takda caption pun tapi dalam gambar tu jelas menunjukkan art style daripada game yang kita kenali iaitu Borderlands series lah.

See? Sebijik kan? Siap tunjuk sekali tarikh bila akan reveal pasal game ni. 28 March adalah tarikh untuk Day 1 masa PAX East tu so rasanya akan reveal semua tentang Borderlands 3 ni masa tarikh tu nanti so korang hanya kena tunggu lah apa-apa update pasal game ni okay? Ciao gais~

P/s: Chop! Korang nak gi mana? Takyah lah susah-susah, RacunTech kan ada. Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST