Use "RACUNTECH100" to get RM100 discount when you checkout with pace. Valid until 31st August. Min. Purchase from RM1000. T&C apply. Dismiss
AAA Games

Borderlands 3 Trailer Baru, Adakah Best Atau…

racun-tech-borderlands-3



Borderlands 3 Trailer Baru, Adakah Best Atau…

racun-tech-borderlands-3-calypso-twins

Hello there gais, so semalam E-jam dah cerita pasal Borderlands 3 atau Borderlands Mask of Mayhem kan? Haa tapi kali ni E-jam isyhtiharkan nama game tu sekarang dah confirm sebagai Borderlands 3 hehe. So semalam jugak dah keluar trailer untuk game ni gais! Belum tengok? Ada sini boschku hehe.

Penerangan Trailer

So dalam trailer tu memang gempak ah. Tengok ah class Siren tu, dah macam Dr Strange dalam Avengers Infinity War dah kuasa dia hahaha. So selain tu jugak, dalam trailer tu ada tunjuk macam main villain kepada game ni je? Tapi tak pasti lah sebab apa jahat ke apa tapi jangan risau keluar je game ni kita akan tau hehe.

racun-tech-borderlands-3-mecha

Tapi antara part E-jam paling suka dalam trailer ni, kalau korang tengok, ada part Brick main Saxophone secara solo. Padu beb hahaha. Dalam comment daripada ramai gamers, diorang cakap diorang paling suka tengok part saxophone solo tu hahaha sebab yela memang sedap kot so why not enjoy kan?

racun-tech-borderlands-3

Korang rasa macam mana? Walaupun tak tunjuk gameplay macam mana, tapi E-jam nampak potential game ni macam banyak je? Tapi ada jugak segelintir orang tak suka game ni sebab katanya tak tambah banyak pun? Apa pendapat korang? Borderlands 3 jugak katanya akan keluar lepas samada akhir bulan April atau awal bulan May. Itu saja untuk kali ni so keep it cool and ciao gais~


Sumber: Kotaku

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam



Join the conversation

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.