AAA Games

Respawn System Confirmed Dalam Fortnite!



Fortnite gamers dan data miners dah menggali sedalam-dalam yang mungkin dan nampkanya diorang macam dah confirm kan yang respawn system akan masuk dalam Fortnite weh!

Haa apa macam ni? Tak ke ni dah sama macam Apex Legends? Hahaha takpelah, E-jam taknak cakap lebih tapi daripada data yang ditemui dan dalam map pun dah ada, ada file yang bernama SC_Machine iaitu Second Chance Van yang membolehkan korang hidupkan balik kawan-kawan korang yang dah tumbang dek ditembak sampai hilang badan jadi chest je.

Buat masa ni tak tau lagi bila nak release, tapi yang pastinya memang dah ada file untuk Second Chance Van ni so korang yang main Fortnite kena lah tunggu sampai van ni keluar okay? Tapi best kot boleh respawn banyak kali hahaha

Bukan respawn van ni je tau yang baru masuk dalam Fortnite tapi system ping jugak agak sama macam dalam Apex Legends. Adakah Epic dah kehabisan idea atau ni memang mengikut atas permintaan ramai? Yang pasti ni memang akan masuk dan sedia untuk kembali ke battlefield okay guys? Goodluck in gaming guys and ciao~

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST