AAA Games

Bully 2 Confirmed??




Huyo! Betul ke ni?? Haa sebenarnya E-jam pun tak pasti sebab, ramai yang masih berdebat pasal adanya sequek kepada game Bully ni. Tapi ada satu benda terjadi yang membuatkan debat Bully ni dalam development bangkit semula. Apa dia??

Okay so, mula-mula dia macam ni, bila dah keluar game Bully pertama untuk Playstation, ramai yang nakkan game ni ada sambungannya. Tapi sampai sekarang takda sebarang pengumuman pasal adanya sequel tapi dalam satu video di youtube oleh Swegta yang bertajuk BULLY 2 – Leaked Concept Art & Soundtrack Samples, ada sat uaccount yang bernama Alex Martens comment “Bully 2 memang dalam development tapi semestinya korang tanya, “siapa kisah” kan??”.

Siapa Alex Martens ni? Tiba-tiba je cakap macam tu? Ha ni yang menarik ni beb. Sebenarnya dalam Rockstar Games, ada seorang Technical Designer yang bernama Alex Martens dan kalau account “troll” mesti lah takda subscriber kan? Tapi dalam account Youtube Alex Martens tu ada 189 subscriber dan account tu je dah lama dah sejak 2013 so tak mungkin tu account “troll”.

Adakah betul game ni dalam development? Macam mana gamenya nanti? Release dekat console mana? Apa-apa pun kita tak tau lagi tapi E-jam harap game Bully ni sambung daripada yang pertama dan lagi best hehe. Okay la bros E-jam ciao dulu~

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.



Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!