Use "RACUNTECH100" to get RM100 discount when you checkout with pace. Valid until 31st August. Min. Purchase from RM1000. T&C apply. Dismiss
Uncategorized
Posted in

Bundle Terbaik Untuk Bakal Pembeli GeForce RTX!

Posted in



Hai gais! Mesti korang tertanya-tanya bundle apa ni? Haa sekarang ni tengah ada bundle best kalau korang beli GPU RTX atau system ataupun laptop yang menggunakan GPU RTX, korang akan dapat something special tau!

Apa yang best kalau korang beli barangan seperti yang di mention di atas, korang akan dapat game yang best-best iaitu Anthem atau Battlefield 5, atau Metro Exodus atau kesemuanya sekali gus secara PERCUMA! Macam mana nak dapatkan game-game ni secara percuma? Beli, beli dan beli lah gais apa lagi.

Tapi korang kena FOLLOW step dia dulu dan senang je iaitu, korang kena beli barang atau produk yang menggunakan RTX.

Kalau korang nak bundle yang dapat kesemua 3 Triple A games tu, korang kena beli samada GPU GeForce RTX 2080 Ti atau GeForce RTX 2080, system atau laptop dan korang akan dapat kesemua Triple A games tu. Kalau korang beli GPU GeForce RTX 2070 atau Geforce RTX 2060, system atau laptop, korang boleh pilih salah satu je daripada Triple A games tu samada Anthem, Battlefield V atau Metro Exodus.

See? Not a bad bundle kan? GPU mahal but dengan game yang harga mahal secara free haa kan untung gitu. Bundle ni akan start pada hari ini 5 March 2019 pada pukul 10 malam dan berlangsung sehingga 4 April 2019 sementara stok masih ada. So korang boleh la kot simpan duit kalau tak boleh beli hari ini dan tunggu sehingga masa yang sesuai okay? Tapi jangan lambat-lambat takut habis huhu. Code pulak akan redeemable sehingga 2 Mei 2019 nanti so chill okay guys? Jangan risau jugak sebab benda ni global so of course semua dapat kecuali China dan North Korea but still kita ada hehe so go and grab it guys! Ciao~

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.



Join the conversation

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.