Bungie Berpisah Dengan Activision!?



Satu kenyataan mengejut dikeluarkan oleh company Activision apabila diorang menyerahkan sepenuhnya hak ke atas Destiny 2 kepada Bungie dan berpisah dengan company itu. Diorang berpisah sebab isu yang dah lama timbul antara diorang.

Selepas keluarnya expansion Destiny 2: Forsaken, Activision berkata Destiny 2: Forsaken tak mencapai target yang diorang nak. Tapi director Bungie Luke Smith berkata “Kami tak hampa dengan Destiny 2: Forsaken, tapi sebenarnya suka je dengan expansion tu dan akan cuba membuat benda baru yang players dan company Bungie sendiri suka.”

Bungie telah membuat statement panjang tentang perpisahan diorang dalam blog post diorang. Destiny 2: Forsaken adalah expansion yang berkualiti tinggi dan paling cantik yang pernah dilihat dalam franchise Destiny. Activision telah menyatakan yang setelah berpisah dengan mereka, diorang akan focus semula pada IP (Intellectual Property) diorang dan product seterusnya.

Selepas berpisah dengan Activision, ramai peminat setia franchise Destiny menyokong dan berharap Destiny akan sentiasa menjadi game yang disukai ramai. Peminat semua juga mengatakan yang ini adalah langkah terbaik untuk dalam membawa Destiny ke arah yang lagi bagus. Bungie juga telah dilaporkan sudah memulakan dalam sesi production awal Destiny 3 yang dikatakan lebih hardcore daripada Destiny 2: Forsaken.

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!