Use "RACUNTECH100" to get RM100 discount when you checkout with pace. Valid until 31st August. Min. Purchase from RM1000. T&C apply. Dismiss
AAA Games

Call Of Duty: Black Ops 4 Update Baru!!



Hello dan hello bossku sekalian! Untuk korang yang merupakan gamer Call of Duty: Black Ops 4 yang hardcore, bro ada cerita bagus untuk korang. Baru-baru ni CoD:BO4 dah dikeluarkan satu update baru iaitu update 1.12.

Ada apa dalam update baru ni? Haa ni bro nak cerita ni lek luuu. Yang pasti update terbaru ni bukan sahaja fix crash dan menambah baik antara multiplayer, Blackouts dan Zombie, tapi ada banyak tambahan lagi haa. Antara content baru yang ditambah adalah sedikit tuning pada armor dalam mode Blackout, concussions dan cluster grenade. Lima loot dan klasik senjata (MP 40, Grav, Daemon 3XB, SWAT RFT, dan KAP 45) akan datang ke Zombie mode melalui Mystery Box.

Okay so untuk elakkan korang daripada ternganga and tertanya apa lagi updatenya, ni bro nak cakap lah ni. Menurut full patch notes dikeluarkan di official Reddit CoD:BO4 punya post, ni lah apa yang tersenarai dan diringkaskan tu:

  • Various gameplay improvements and crash fixes across multiplayer, Blackout, and Zombies.
  • Blackjack’s Gun Game added as featured playlist in multiplayer.
  • Hardcore Moshpit, Endurance Chaos Moshpit, Mercenary Capture Moshpit, and Safeguard added to featured category in multiplayer.
  • Tuning adjustments for armor and grenades in Blackout.
  • Classic and loot weapons added to the Mystery Box in Zombies.
  • Armory support for classic and loot weapons added in Zombies.
  • The Barbarians special event continues on PS4, now live on Xbox One and PC.
  • The Ambush limited-time mode added as featured playlist in Blackout on PS4.
  • New IX Gauntlet in Zombies called “Veni, Vidi, Zombie!” on PS4.

Selain tu, Mode Ambush jugak dah dikeluarkan untuk platform PS4 dan untuk platform lain akan menyusul tak lama lagi. Mode ni akan menggantikan Down But Not Out so tunggu dulu okay guys yang pakai Xbox One dan PC. Mode Ambush ni menglimitkan player dengan hanya boleh pakai sniper, launchers dan pisau sahaja.

Itu sahaja update 1.12 yang keluar pada full patch list di official Reddit CoD:BO4, untuk korang yang ada Black Ops 4, bersedia untuk update baru yang gempak ni okay? Ciao~

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.