Shooters



Hello there guys! Excited tak tengok gambar CoD? Haa bro ada berita lah ni pasal CoD baru nanti. Dikatakan Call of  Duty 2019 nanti akan ada campaign. Eh macam tak pernah ada pulak campaign sebelum ni. Ada je tapi campaign sebelum ni kan macam tak feel sangat betul tak?

Call of Duty Black Ops 4 yang dibuat oleh Treyarch pulak takda campaign so orang pun mesti bosan asyik online gameplay betul tak? Kalini Call of Duty 2019 akan dibuat oleh Infinity Ward yang merupakan developer original untuk game CoD. Contoh kerja Infinity Ward adalah Call of Duty, CoD 2, CoD Infinite Warfare, CoD Ghost dan jugak CoD Modern Warfare Trilogy.

Pengumuman adanya benda dalam Call of Duty 2019 dibuat oleh Activision masa pemberhentian 8% pekerja di Activision Blizzard tu. President baru Activision Rob Kostich berkata CoD akan ada campaign baru, multiplayer mode di mana mapnya sangat besar, dan juga korang boleh enjoy dengan partner korang dalam co-op gameplay.

Yang bro harap-harap, gameplay akan sama macam dulu di mana dia focus on storyline huhu ingat lagi main CoD masa kecik-kecik hehe. Goodluck in gaming bros!

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST