Gaming

Cheat GTA San Andreas Dalam Bentuk Tattoo



racun-tech-gta-san-andreas

Haa gais, korang nak cheat GTA San Andreas tak kalau-kalau korang main lagi game tu? Haa, ni E-jam ada satu cheat yang korang boleh tengok kalau nak senang main game tu.

Haa tu cheatnya hahaha. Dalam bentuk tattoo pulak tu gais rare ni. Katanya dia buat tattoo ni sebab dalam sukan basketball ni, Devontee Green adalah seorang 3 pointer shooter dalam team Hoosiers, sebab tu dia buat tattoo tu hahaha.

Tapi nice apa, and bukan tattoo cheat GTA je ada, dia ada jugak tattoo lain yang kalau korang tengok balik gambar tu, dia ada tattoo Kyuubi daripada cerita anime Naruto Shippuden yang ada kat perut Naruto tu (iyaa E-jam ni peminat tegar anime jugak tau hahaha). Lepas ni siapa dan apa pulak tattoo yang dasyhat-dasyhat akan muncul huhu. Tapi harap-harap tattoo tu akan tolong dia lah bila nak shoot nanti hahaha. Keep it cool and ciao gais~


Sumber: Kotaku

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam



Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST