Co-op Skyrim Mod Keluar!?



Belum lagi, hehe saja pancing. Tapi haa memang betul nak keluar dah tau cuma sekarang ni Mod untuk Co-op ni tengah dalam beta test. Untuk korang yang hardcore gamer untuk Elder Scrolls: Skyrim ni, mesti nak adventure, lawan raksasa, dan semuanya lah dengan member en?

Tapi angan-angan korang hanyalah angan-angan tapi itu dah menjadi realiti sebab ada modders yang tengah bertungkus-lumus membuat mod yang membolehkan satu game muat 8 orang bermain sekali gus. Kalau tak nak main sebanyak 8 orang pun boleh je main 2 orang so chill lah dude yang penting dapat co-op hehe.

Modders yang tengah buat mod ni mengumumkan projek ni dah masuk dalam fasa closed beta test status. Maksudnya kita semakin dekat dalam mendapat main mod ni dengan geng-geng kita. Tujuan mod ni bukan sahaja untuk co-op tu, tapi untuk korang yang nak main dengan geng tanpa dikacau oleh orang lain macam dalam Elder Scrolls Online.

Untuk closed beta test tu pulak hanyalah untuk Patreon diorang yang menyumbang duit untuk meneruskan projek ni. Diorang berbuat macam tu dan masih dalam closed beta test sebab “untuk memastikan tiada sebarang gangguan kepada gameplay dan membetulkan bug dan glitches supaya players dapat bermain dengan geng dapat merasai pengalaman yang best sepanjang gameplay”. Untuk mod ni korang kena ada Elder Scrolls Skyrim tau untuk download dan main tapi kena tunggu lah sehingga mod ni dah settle dan boleh dimainkan okay guys!

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!