Console PS5 Punya Game Mungkin Dah Ada? Game Apa???



Wow! Padu beb! Okay, bro pernah cerita pasal kewujudan console PS5 dah diconfirmkan betul? Tapi kali ni bro nak cerita pasal game yang tengah dibuat untuk console PS5!! Disebabkan game ni untuk PS5, mesti lah graphic pun akan beralih kepada next gen punya graphic kan hehe.

Sabar, sabar, mesti korang nak tau en apa game yang kemungkinan akan masuk ke PS5? Okay, so sekarang ni bro akan bagitau game apa je yang berkemungkinan besar akan masuk ke dalam list games untuk PS5 okay? Tapi ingat, ni hanyalah kemungkinan dan tak pasti lagi betul ke tak akan dikeluarkan ke PS5 nanti.

Okay so antara game yang ramai menanti-nantikan untuk keluar adalah kemungkinan besar game  yang akan masuk PS5 nanti. Antara game-game tu adalah The Last of Us Part 2, Ghost of Tsushima, Cyberpunk 2077, Nioh 2, Beyond Good And Evil 2 , Elder Scrolls 6, Avengers Project daripada Marvel dan Square Enix dan Final Fantasy 7 Remake. Selain tu, ada lagi banyak game yang tarikh release tak direleasekan dan dijangka untuk release untuk PS5 (mungkin?).

Seharapnya game-game yang akan release dekat console PS5 ni menjanjikan gameplay yang best dan story bagus lah hehe. Untuk korang yang suka pada product Playstation ni terpaksa lah tunggu ye sebab kemungkinan PS5 ni akan keluar pada 2020 jika tiada delay apa-apa pun. Have fun in gaming guys!

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!