CQF Kembali Ke CoD Black Ops 4 Untuk PS4!



Nampaknya Treyarch dah lepaskan beberapa update baru dan beberapa kedatangan semula goodies yang bagus untuk player-player di luar sana. Selain itu, dikatakan mode popular kegemaran orang ramai iaitu Close Quarter Frenzy akan kembali ke PS4!

Iyeahs, seperti namanya dah berkata terang lagi bersuluh, Close Quarter Frenzy atau CQF adalah mode di mana dalam map tu korang hanya diberikan senjata jarak dekat sahaja dan enjoy lah bunuh satu sama lain hahaha. CQF telah mendapat sambutan hangat dulu dan atas permintaan orang ramai, Treyarch pun decide untuk kembalikan semula mode ni.

Dengan kedatangan semula CQF ni, ada jugak mode solo untuk mode ni so jangan risau okay? Bukan tu je, sempena Valentine’s Day sekarang ni, korang dapat main dengan Valentine’s Quad Feed Weekend tau. Korang akan dapat double XP bila main daripada sekarang (yes dah live dah sekarang) sehingga 19 Februari.

Double XP ni untuk semua mode okay boschku so main je mana-manna mode confirm dapat. Untuk Operation seterusnya, korang akan dapat tau secara live pada 19 Februari so don’t miss okay guys? Dah tak lama guys so tunggu apa lagi, go and play it okayy.

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!