Survival Horror

Creative Assembly Dalam Development Satu FPS game!?



Hello there guys! Apa cerita? Cerita bro ni, studio Creative Assembly yang terkenal dengan game bergenre Strategy seperti Total War, Medieval, game survival horror Alien: Isolation dan sebagainya lah haa diorang confirm dalam membuat game baru.

Game baru macam mana? Haa ni lain daripada game sebelumnya. Game kali ni diorang nak cuba genre baru iaitu menggunakan genre First Person Shooter. Macam mana tu? Haa itu kita kena lah nantikan okay.

Yeah, director untuk cerita District 9 iaitu Neil Blomkamp dah datang ke studio diorang untuk tengok behind the scenes untuk IP FPS terbaru diorang . Neil Blomkamp pun juga seorang gamer dan dia jugak berminat dengan studio Creative Assembly dan FPS terbaru diorang ni.

Untuk korang yang tertanya tiada sambungan untuk Alien: Isolation ke, sebenarnya ada tapi bukan seperti Alien tu tapi gamenya adalah mobile games dan bukan First Person tapi macam strategy punya gameplay so memang fans agak kecewa jugak tapi katanya ada game Alien bergenre shooting dibuat oleh Cold Iron Studios. Well, kita tunggu je lah okay bossku untuk perkembangan baru game ni.

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST