AAA Games

Cross Play Dalam Game Apex Legends



Yes! Bukan gurauan ke apa alright? Cross play memang akan datang ke Apex Legends, game terbaru oleh Respawn Studio ni. Buat masa sekarang hanya boleh main antara platform masing-masing tapi tak lama lagi Respawn akan buat game battle royale ni menjadi cross play antara platform.

Tapi malangnya, benda ni tak membolehkan korang share progress atau pembelian apa-apa barangan in-game. Untuk player PC yang beralih ke PS4 contohnya, korang kena lah start dari mula.

So, lepas ni korang boleh lah main dengan geng-geng daripada console atau yang pakai PC alright? Apa-apa pun tunggu je berita daripada bro tentang perkembangan Apex Legends okay guys? Goodluck!

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!