AAA Games

Cyberpunk 2077 Akan Ada Di E3 2019



Yes! So, kalau korang peminat kepada game The Witcher series, korang mesti kenal Cyberpunk 2077. Game yang bergenre FPS RPG sci-fi action ni akan didedahkan lebih lanjut lagi di E3!

Game Cyberpunk 2077 ni dibuat oleh CD Projekt Red, studio yang famous dengan series The Witcher 1,2&3. Game ni akan didedahkan dengan lebih lanjut lagi di E3 tahun ni so korang tak perlu risau lah samada Cyberpunk 2077 ni akan muncul ke tak nanti. Sebenarnya ramai gamers risau adakah E3 tahun ni ada game best ke tak atau ada ke tak event E3 ni sebab banyak game developer yang skip tahun ni punya lagi-lagi Sony yang skip event E3 pada tahun ni dan EA nak berlangsung dekat event lain.

Buat masa ni tak banyak yang kita tau cuma daripada gameplay dan trailer yang telah keluar tu. Tapi kalau kita lucky meaybe diorang akan bagitau bila nak keluar, console mana akan direlease, dan sebagainya nanti kat E3? Well kita tunggu je lah okay guys? Ciao~

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!