Racuntech Penang is currently close due to renovation until 1st September 2021. Dismiss
AAA Games

Cyberpunk 2077 Membenarkan Korang Lawan Semua Kecuali Kanak-Kanak Dan NPC Story

racun-tech-cyberpunk-2077-violence

Atau Boleh Buat Baik Sahaja Dalam Cyberpunk 2077, Cuba Try Test Jadi Baik Sekali Sekala Mungkin?

racun-tech-cyberpunk-2077-night-city

Kita sering dengar dalam Cyberpunk 2077, kita boleh buat apa sahaja dalam bandar Night City, termasuk cari pasal dengan sesiapa sahaja yang kita boleh jumpa, macam game Rockstar (GTA, Red Dead Redemption). Daripada membawa kereta ke dalam bandar yang pesat dengan orang, cari gaduh dan sebagainya, telah kita ketahui tetapi dalam setiap game mesti ada larangannya.

Untuk game Cyberpunk 2077 ini, larangannya adalah kita tak boleh sama sekali cari gaduh atau mengapa-apakan kanak-kanak atau NPC yang berkaitan dengan jalan cerita.  

CD Projekt Red Menjawab Pertanyaan Orang

racun-tech-cyberpunk-2077-chase-car

Kita telah dapat mengetahui tentang limit kepada keganasan game ini adalah melalui seorang pengguna Reddit masoncool4566 yang bertanya tahap mana keganasan dalam Cyberpunk 2077 ini dibendung. CD Projekt Red menjawab “Anda tak boleh menyerang kanak-kanak atau NPC (non playable character) yang berkaitan dengan plot game ini.”

So sekurang-kurangnya bila dah  keluar game ini nanti takdalah yang bertanya game ini rosak ke apa. Tetapi keganasan dalam game ini jugak akan ada padahnya, contohnya sesuatu tempat itu telah dikuasai dengan gangster yang telah menakluki tempat itu atau ada police atau pihak sekuriti yang menjaga di sana.

Adakah korang hype atau teruja dengan game Cyberpunk 2077 ini? Nampaknya kanak-kanak dalam bandar Night City ini selamat daripada cengkaman player ganas… buat masa sekarang? (Mod boleh mengubah segalanya)

See Also: GTA VI (6) Leak Didedahkan Maklumat Besar Tentang Game PS5 Dan Xbox Scarlett Ini, Cyberpunk 2077 File Size Untuk PS4 Didedahkan! Wow…, Bully 2 Dalam Development, Jimmy Hopkins Kini Masuk University/College, Steam Summer Sale Live Sekarang!!! Awesome!!!, Perkara Penting Anda Perlu Tahu Sebelum Membeli Monitor Untuk Gaming

Nak tahu macam-macam lagi informasi terbaru mengenai games & computer? Jom usha:-

Facebook RacunTech (https://www.facebook.com/TechRacun/)
Instagram RacunTech (https://www.instagram.com/racun.tech/)
YouTube RacunTech (https://www.youtube.com/c/racuntech)

& tak lupa jugak jangan lupa follow Racun Studio!

Facebook Racun Studio (https://www.facebook.com/racunstudio/)

Instagram Racun Studio (https://www.instagram.com/racun.studio/)

Kalau nak beli computer & pc area shah alam boleh pm kami terus!
PM RacunTech (http://senang.la/nak/racuntech)

RacunTech, Computer & PC Setia Alam, Shah Alam

Join the conversation

Request a call

TOP

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.