CyberPunk 2077 Nak Jadi Epic Store Exclusives Ke??



Alamak betul ke khabar angin ni? Pasal Cyberpunk 2077, game keluaran terbaru oleh CD Projekt Red tu akan jadi Epic Store exclusive nanti? Haa jawapan kepada khabar angin tu adalah…

Tak betul. Sebab, khabar angin pasal Cyberpunk 2077 ni menjadi PC exclusive melalui Epic Store sama sekali takkan jadi langsung kata oleh developer-developer game tu. Walaupun sekarang masih takda sebarang release date untuk game ni, tapi takda seorang pun di CD Projekt Red yang confirmkan akan keluar ke mana game ni dan itu semua hanya khabar angin (Epic Store exclusive).

“Goal kami adalah nak game Cyberpunk 2077 boleh didapati kepada semua pengguna melalui pilihan platform kegemaran masing-masing” katanya Marcin Momot, global community manager. Lagipun, selepas insiden Epic Store menarik Metro Exodus daripada Steam, diorang pun tak nak mengulangi kesilapan sama and mungkin diorang pun nak buat exclusive tapi tak tau untuk platform mana. Kita pun tak tau macam mana so kena tunggu okay gais.

Tapi korang jangan risau, E-jam rasa game ni akan jual secara meluas daripada jadi exclusive satu platform je. Tapi tengok daripada Metro Exodus pun boleh keluar macam tu je so kita tak pasti lagi lah macam mana. Hope for the best je lah huhu. Ciao gais~

P/s: Nak buat servis komputer atau beli komputer tapi tak tahu dekat mana? Call je terus  team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!