Twitch

Dab Dalam Fortnite 10 Jam Straight Dapat 2000$



Haih, ingatkan dab ni dah tak jadi benda trending tapi nampaknya masih ada trend ni dan dah dijadikan sebagai challenge dalam salah satu live stream Twitch dibuat oleh account bernama “Luke TheNotable”. Luke buat 10 jam challenge ni selepas update patch December lepas Fortnite 7.10 yang mengeluarkan emote “Infinite Dab”.

Luke, dengan berfikir yang maximum masa video dalam Youtube adalah 10 jam terus buat emote infinte dab yang bertahan selama 10 jam ni dan record secara livestream di Twitch dan Youtube. Yes, emote tu selama 10 jam weh and dia pun buat jugak. Pergh, kalau bro buat pun bro bosan huhu.

Selama dia livestream dab dia tu, dia telah mendapat donation sebanyak 2000$ dan paling banyak donation adalah daripada account bernama Kevgamer99 yang bagi 200$ kat Luke. Luke jugak dapat sebanyak 6000 subscriber tau wow hahaha tak sangka challenge macam ni dapat banyak macam ni.

Lepas dah habis dab 10 jam tu, Luke TheNotable menggunakan duit yang dia dapat untuk donate dekat gamer lain yang dia cari dekat Youtube Gaming. Luke jugak pesan jangan buat macam dia sebab challenge ni mengakibatkan dia hilang headphone sebab kecuaian dia hahaha kesian Luke. Kalau macam ni, bro pun nak buat lah livestream 10 jam tengok viva la vida boleh tak? XD

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!