Action

Darkest Dungeons Versi World War II



Kenal Darkest Dungeons tak? Yang dikatakan game macam Dark Souls tapi versi 2D punya. Game tu dikira macam Dark Souls tapi versi cartoon punya tapi haa sekarang ni bukan pasal Darkest Dungeons tau. Kali ni pasal game WARSAW, game yang dikira sebijik macam Darkest Dungeon tapi ni bukan rip-off tau!

WARSAW ni timeline dia set pada era World War II and berlatarkan di Poland semasa German cuba menjajah Poland. Kenapa E-jam cakap game ni sama macam Darkest Dungeon? Sebab bukan je art style yang sama tapi genre turn-based rpg game ni pun sama je gameplay.

Tapi E-jam rasa its worth the try lah so korang jangan segan silu untuk cuba game ni okay? Game ni mainly pakai senjata macam pistol lah so tak dapat lah pakai pedang ke apa huhu. Tapi yang interesting pasal game ni sebab berlatarkan semasa Poland dijajah German je tu yang best tu so harap-harap kita dapat lah tau sejarah Poland nanti hehe.

Jangan lupa try game ni okay guys bila dah keluar nanti untuk PC and bagitau E-jam macam mana gamenya nanti. Ciao~

P/s: Anda tidak tahu dekat mana nak buat servis komputer? Nak beli dan upgrade pc? Call team Racuntech untuk bantu anda.


Join the conversation

Request a call

TOP

Search racuntech.com

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST